Home » Hjemmesider » Valg af den rigtige processor til din spil-pc

Valg af den rigtige processor til din spil-pc

Forskellen mellem en god spilsession og en, der er frustrerende, kan gøres ved at vælge den rigtige processor. De funktioner og processorer, du kan bruge, afhænger af den processor, du vælger, så det er vigtigt at sikre, at du vælger den rigtige processor til dig. De fleste spillere starter med bundkortet. Intel Z170-chipsættet understøtter Intel Skylake-processorer. Det er kompatibelt og anbefales til spil.

Spillere er mere tilbøjelige til at købe en spilcomputer, fordi dens operativsystemer og software er lettere at bruge. Operativsystemet og softwaren er ikke så komplicerede som hardwaren. Det er ofte lettere at vedligeholde et operativsystem end en professionel computer. Professionelle kan også finde nogle applikationer uforenelige med hardware af forbrugerkvalitet.

Selvom du har brug for avanceret ydeevne, har en low-end gaming-pc ikke nok strøm og kan gå ned eller forsinke oftere end en avanceret model. Du kan spille de fleste spil med en quad-core processor, men avancerede systemer understøtter op til 8 kerner. Du kan overveje en processor, der kun har fire kerner, hvis dit budget er stramt. En dual-core processor vil dramatisk reducere spilydelsen, så overvej Intel Core i5-processoren i stedet. Intel core processor i5 er den perfekte kombination af strøm og overkommelige priser.

HP er et andet mærke, der er værd at undersøge. HP har eksisteret siden begyndelsen af Anden Verdenskrig. De tilbyder nu Omen-serien af spilcomputere, der er lidt mindre end andre. HP Omen-systemer tilbyder mange tilpasningsmuligheder, herunder muligheden for at vælge mellem AMD- og Intel-komponent-CPU’er. Du vil også blive imponeret over Aurora R13’s ydeevne, hvis spil er din passion. En gaming-pc er et bedre valg, hvis du foretrækker afslappet spil.

En spilcomputer er en fantastisk måde for venner at holde forbindelsen og nye at mødes. gaming pc afbetaling er mere kraftfulde end konsoller. De tilbyder bedre grafik og mere kontrol over dine spil. Du kan også tilpasse din computer ved hjælp af trådløse controllere. Prisen på en pc kan variere afhængigt af dens tilpasning. Nogle spillere foretrækker en budgetvenlig spil-pc, mens andre ønsker en avanceret spillemaskine.

En grafikbehandlingsenhed, en anden kritisk komponent i en gaming-bærbar computer, er også vigtig. Det konverterer data til signaler, der kan forstås af CPU’en og vises på skærmen. Disse oplysninger bruges til at oprette billeder eller video af grafikbehandlingsenhederne. Til opbevaring foretrækker de fleste spillere et solid state-drev. Det er hurtigere og mere holdbart end en harddisk. Hukommelse er også en vigtig komponent. En spilcomputer vil have fire til otte gigabyte (eller mere) RAM. De seneste spil kræver 16 GB og 32 GB.

Dit næste skridt er at få en skærm. En skærm med 1080p opløsning vil være tilstrækkelig til entry-level gaming systemer. Til avancerede spilsystemer er en BenQ E2870U-skærm tilgængelig. G-Sync og FreeSync er også muligheder, der kan synkronisere dine skærmopdateringshastigheder med dine grafikkort for at forhindre skærmrivning. Din gaming-pc kan tilpasses med den bedste skærm, der passer til dine behov.