Home » Artikler » Ser TV på Pc

Ser TV på Pc

Der har været en stor trend disse dage på Se TV på Pc. Dette er en konvergens mellem computere, internet (bredbånd) og tv-universet.

De fleste mennesker bruger PC-TV for at se deres favorit: Sport, film og mange andre programmer, ikke altid vist på de lokale TV-kanaler. Med fremkomsten af bredbånd, er kvaliteten forbedret enormt, at bringe høj opløsning og krystalklar lyd. Vi taler her om PC TV-via-the-Internet og ikke TV Tuner card.

IPTV – Internet Protocol tv – er rundt om hjørnet: BT og Microsoft har for nylig annonceret et partnerskab til at levere en række tjenester dækker sport, underholdning og nyheder direkte til dit hjem via internettet.

Men du behøver ikke at vente på denne IPTV eller Venedig projekt (af Skype skabere).

I dag er der mange steder, proklamerer at give dig den nødvendige software og vide hvordan viser du at se for aktivering der ellers ikke ville være tilgængelige.

Vi har tjekket flere af dem. Det første spørgsmål er, at rigtige? Ja det er. Hertil kommer er omkostningerne meget lav.

Der er mange websteder, som tilbyder dig denne tjeneste, ikke alle af dem er gode, men kun få er værd at bruge penge.

Den ene, vi anser for at være en af bedste kaldes satliveonpc.com. De tilbyder dig et abonnement på et år på en meget lav pris, og de giver dig alle de nødvendige software og instruktioner.

De har også en masse opdateringer. Svaghed, de er ikke altid Apple kompatibel.


Leave a comment

Your email address will not be published.