Home » Diverse » Nøglen Spørgsmål At Stille, Når Invigilating For En Kompetent Elektriker

Nøglen Spørgsmål At Stille, Når Invigilating For En Kompetent Elektriker

Hvorfor skal jeg betale for tre licenser til at arbejde som selvstændig hjem elektriker i Ontario? Så for at gøre det samme arbejde for en erfaren selvstændig bolig elektriker skal have tre licenser og en uvidende boligejer, ingen behov! Vi har stadig at gøre præcis det samme grundlæggende rudimentære arbejde beskæftiger sig med simple ledninger, afbrydere, omskiftere og lys, som siger, billigste elektriker 15 år siden. Og hvorfor kan en uvidende boligejer skal ikke licens og har ingen erfaringer til at gøre det samme arbejde? Det bliver endnu mere interessant og mærkeligt, fordi ENS giver clueless boligejere til at gøre det samme el-arbejde i deres hjem uden en eneste licens!

Et trådløst kamera giver dig mulighed for at sætte det op uden brug af kabler eller lave huller i dit hus. Senere, for sikkerheden af tilsætningsstoffer, og at gøre visse de kompatibilitet, de bruger andre systemer. Det ser ud som om der er to parasitære lovgivere, hver med sådan en ædel enkelt prioritering af den offentlige sikkerhed på papir. De har også gjort gældende, at der ikke er nogen sikkerhed-baseret begrundelse for reglen ændres, med lidt at ingen fare – og ingen beviser for elektrisk stød til licensfri arbejdstagere løft, montage og installation af FOTOVOLTAISKE paneler. Før du begynder at installere lys i et nyt hjem eller renovere en gammel en, bør du kontakte en elektriker til at hjælpe med processen. De skridt, der er nævnt ovenfor, er blot en meget enkel måde, men det vil hjælpe en masse i at undgå ulykker. Producentens peroxid vil give den perfekte blanding konsistens. Sikkerheden i fare, kan være defineret som en disciplin, der tager sigte på at beskytte individer mod risici og farer, der vil ske.

Dette vil også beskytte dine værktøjer mod våde og snavsede overflader. Starter fra den lille fejl, at den store fadæse, vi kan bare ikke råd til at miste vores liv, efter at denne form for arbejde, mens vi har det rette elektriker til rådighed for dette arbejde. Er den værste form for kriminalitet, der er begået med vilje, hvor ENS gerningsmændene straf i henhold til de love, som ENS selv har skabt til netop dette formål til at få, få, få? Disse gebyrer føle sig som en bedrager, lugter af misbrug af magt, og smag som legaliseret forbrydelse. ESA indsamler unødvendige gebyrer, mens opererer udelukkende under dække af loven.

Sådan en dybt klog bestemmelser/regler for at gøre entreprenører betaler ENS inspektion gebyrer, selv hvis kunderne nægtede at! På trods af det faktum, at ENS medarbejder, der har en indkomst, der er meget højere end vores! Hvor meget koster en elektriker til at foretage et år i Ontario i Canada? Hvad gjorde en elektriker gøre i 2016 i Toronto i Ontario? Hvorfor skal jeg have tre licenser og tusinder timers hands-on erfaring i at arbejde som selvstændig bolig elektriker i Ontario? Den eneste forskel er, i dag, elektrikere betale omkring 30 gange større beløb til to mere unødvendig licenser. For at arbejde som selvstændig bolig elektriker nu skal vi have tre licenser, én fra OCOT og to fra ESA.

Og de, ENS ledere, få, få, få! Vi i de fleste tilfælde, enkeltmandsvirksomheder få og små virksomhedsejere noget for lovbestemte ferie, overarbejde, skøn, for at finde, shopping, vi får noget for indkøb og levering af materialer og forsyninger. Elektrikere er tvunget til at betale ENS, selv for ting, som vi, små Lec, ikke har råd til at betale til os selv! Nå, ESA har arrangeret alt for at sørge for at det aldrig sker for dem. Godt, tak til ENS opfindsomhed i at skabe nye måder at lokke penge fra de regulerede emner, vi er ikke blot elektrikere længere. En af de bedste måder at finde en god elektriker til at spørge folk, du kender, for anbefalinger. De mest almindelige enhed for måling af el-måleren er den kilowatt per time, hvilket svarer til den mængde energi, der anvendes af en belastning for en kilowatt energi i løbet af en periode på en time, der forklarer 3,600,000 joule.