Home » Internet Portaler » Europæiske tilsynsmyndigheder versus Silicon Valley

Europæiske tilsynsmyndigheder versus Silicon Valley

Og Apple har udvidet med støtte til nye typer af tilbehør og funktioner hvert år på WWDC, og jeg ville forvente i år vil være den samme. Apple fik et patent på overfladen af iTunes Store tildelt. Og der er en butik på din computer, iPod touch, iPhone, og hvor du alle får, hvad du har brug for at blive underholdt. Meget af den musik og videoer på iTunes Store er DRM beskyttet, hvilket betyder, at disse filer kan afspilles på et begrænset antal apple-enheder, det er fint, da æbler har produceret de mest fantastiske og behagelige enheder langt (men hvem ved, se, hvad de havde opnået i 90’erne efter job pensioneret), men til bøger?

I denne artikel vil vi tale om nogle af de bedste og nyeste funktioner i Apple watchOS, som for nylig er blevet tilføjet til det. Med iPod touch har du altid et fantastisk HD-videokamera med dig. 2) Klik på “kamerarulle” ikonet, og du vil se alle foto og video, du tager med kamera vises på listen. Og alle kameraruller kopieres til Mac til backup. Åbn det kopierede foto og den kopierede video på Mac, de har også høj kvalitet og størrelse, når du ser dem, intet tab og ingen forvrængning. Søg efter de overførte fotos på Mac, og åbne den med Mac iPhoto ansøgning, vil du se alle foto stadig holde sin tidligere størrelse og kvalitet i iPod touch. Det er meget nødvendigt for dig at overføre alle billeder fra iPod touch til Mac lokale. Indimellem håber du at overføre alle bøger til iPhone eller iPad-enheden på en hurtig måde, så hvordan du synkroniserer alle ePub- og PDF-filer mellem iPod touch, iPad og iPhone.

Så kraftfuld og professionelt produkt vil være en bedste iPod mester i dit digitale liv, kommer her og prøv det, få forskellige iPod forvaltning, ud over iTunes. Vi vil også gerne sige, når du ikke kan få lydbogen på Ejunto hjemmeside, foreslår vi, at du besøger iTunes-linket på download siden. Nå, jeg får også nogle andre ressourcer her for at vise dig, de er nogle nyttige software om iPad, hvis du er interesseret, skal du blot klikke på for at få et kig: video konverter til iPad mac. Hvordan bruger du din Apple iPad? Virksomheder som Sony, Amazon, Apple Inc., Microsoft, AOL og BBC bruger styrken i digital rettighedsstyring. Drm (Digital Rights Management) er en betegnelse for adgangskontrolteknologier, der bruges af hardwareproducenter, udgivere, læs gratis bøger på nettet rettighedshavere og enkeltpersoner til at begrænse brugen af digitalt indhold og digitale enheder.

Jeg beder om at afvige, jeg tror, at pointen med digital bog er at forbedre folks evne til at læse eller i vores tilfælde, lytte, at være i stand til at få adgang til vores biblioteker fra hvor som helst på det tidspunkt, en mere smart sigt at beskrive sagen er at styre biblioteket “i skyen”. Intet om Google Home irriterer mig mere, end når jeg forsøger at gøre noget, jeg kender godt Alexa kan gøre, kun for at opdage Google Assistant kan ikke. I stedet, hvis du har en Amazon Echo oprettet på din veranda, kan du bare bede Alexa at gøre det for dig. 4) Du kan lytte til en lydbog, når det er mørkt (eksempel – gå hunden om natten, når du ikke har lys).

Lydbøger på bånd stadig et anbefalet format til at nyde, starte i dag med ældre titler med bøger på bånd. MariaLectrix er et websted, der primært er kendt for sine bøger catering til en katolsk læserskare. Dette site er tungt på de litterære refleksioner af sin grundlægger, forudsat på tryk. I dette tilfælde skal du holde Skift kontrol (eller Kommando-alternativ nede på en Mac) i iTunes, mens du tilslutter din iPad, og iTunes springer den automatiske synkronisering over én gang. Softwaren, udviklet af skaberne af Videora , kan konvertere alle typer af videofiler (avi, divx, xvid, flv, x264, vob, mpeg, DVD’s, YouTube, osv.) i den rette videoformater (MPEG-4, H.264), der spiller på iPad. Gratis download itunes DRM fjernelse, en shareware, der både kan knække DRM og konvertere m4b filer til andre lydformater. Bedre endnu, det har en to-årig bekymringsfri garanti: hvis det bryder, returnere det, og de vil erstatte det gratis.