Home » Artikler » 2008 Mercedes B Class: amerikansk Introduktion forsinket?

2008 Mercedes B Class: amerikansk Introduktion forsinket?

Mercedes har længe set på hele amerikanske auto marked som fair spil, betyder at det ikke er bare et sted hvor det kan sælge luksus biler, men et sted at markedsføre “low budget” køretøjer også. Ukendt for nogle amerikanske bilister, navnet Mercedes er meget bredere end blot at være en luksus mærke. Ligesom sin tyske rival, Volkswagen, sælger Mercedes biler i Europa, der konkurrerer direkte mod Golf samt mod den luksuriøse VW Phaeton. Stadig, at indføre en “budget Benz” til Amerika er en psykologisk hurdle at forælder DaimlerChrysler forsinker forpligter sig til. Lad os tage et kig på den foreslåede B klasse og de grunde, hvorfor modellen ikke gøre det til USA helst snart.

For startere, er den foreslåede B-klasse baseret på Mercedes A Class linje af biler. Okay, fortæller der dig en masse! A klasse er kort sagt en sand kompakte biler, der er populære i Europa. Hvis man alvorligt overveje at købe en Volkswagen Golf ville du overveje en klasse til at være den logiske konkurrent. En lidt større model, klassen B gør bedre brug af søgemaskine placering og design til at producere en bil, der ikke er meget større end en klasse på ydersiden, men er næsten lige så rummelig som S klasse er på indersiden [når konfigureret som en vogn].

Ud over alt dette, vil B klassen bygget med Mercedes’ elektronisk stabilitet program og er udstyret med mere standard funktioner af enhver bil i sin klasse. Dybest set, B klassen ville være på størrelse med en kanin med alle de typiske Mercedes gadgets og trim det Mercedes-ejere foretrækker. Så, hvis B klassen var at sælge i USA, de fleste modeller vil sandsynligvis detail til omkring $25.000, hvilket er godt over prisen på en fuldt lastet Golf.

Offentliggjorte rapporter via automotive websteder og blogs der angiver, at bilen ikke kan gøre det til USA på grund af flere bekymringer. Disse omfatter:

Omkostninger faktor. Mercedes har mistet masser af penge i 2005 og virksomheden gør alt for at vende tilbage til rentabilitet hurtigst muligt. Forberede nogen bil til det amerikanske marked tager tid og koster penge; DaimlerChrysler er utilbøjelige til at forbruge penge på et projekt, der ikke må være rentabel i starten.

Forbrugernes opfattelse. En meget stærk psykologisk aspekt skal overvindes først og forbrugernes opfattelse. Mens navnet Mercedes pryder en bred vifte af køretøjet niveauer i Europa navnet opfattes som “ren luksus” i den amerikanske Mercedes husker Cadillacs forsøg i fortiden til at producere et budget Caddy [huske Cimarron?] og hvordan disse forsøg mislykkedes ynkeligt.

BMW. BMW overvejer også importerer en budgetmodel, “1-serien.” Forvent Mercedes at få seriøs om B-klasse hvis BMW import 1-serien.

I øjeblikket kun den sedan og vogn ville importeres til USA og eventuelle hatch versioner ville bo i Europa. Med tilgængelige diesel magt, kan B-klassen trives som kunder graviterer til en bil, der er i stand til at sprængning 40 miles til gallon. At indføre B klasse til det amerikanske marked er en risikabel proposition, men hvad er der om at sælge biler, ikke?
 


1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published.